Μηχανογράφηση και Οικονομική Διαχείριση Αθλητικών Σωματείων !

 

Αναλυτική Παρουσίαση Λογισμικού 

Εγκατάσταση Λογισμικού
Εγκατάσταση του Λογισμικού Εφάπαξ,
Χωρίς Ετήσια Συνδρομή και Χρονική Λήξη.
Αναβαθμίσεις Δωρεάν.
Εγκατάσταση σε όλες τις εκδόσεις
Microsoft Windows 32/64 Bit.
Desktop - Laptop.
Δυνατότητα Εγκατάστασης και Χρήσης από Usb Drive.
Δεν εγκαθίσταται σε Android - MacOs - Linux

 Το λογισμικο σχεδιάστηκε για την σωστή και αξιόπιστη λειτουργία των Αθλητικών Σωματείων.
Μέσα από τα εύχρηστα μενού του μπορείτε να διαχειριστείτε τα ακόλουθα.

Μενού εισαγωγής στην εφαρμογή
με επιλογή ανά σεζόν και χρήστη με κωδικό πρόσβασης .
Τρεις κατηγορίες δικαιωμάτων εργασίας και σε ποια μενού έχουν πρόσβαση.
Διαχειριστής - πρόσβαση σε όλο το κεντρικό μενού.


Χειριστής - πρόσβαση σε συγκεκριμένα μενού.


Προπονητής - πρόσβαση σε συγκεκριμένα μενού.


Είσοδος στην εφαρμογή μενού
Μηχανογράφηση Αθλητικού Σωματείου


Μηχανογράφηση των μελών σε προσωπικά στοιχεία, διευθύνσεις, τηλέφωνα, E-mails, με δυνατότητα αυτόματης δημιουργίας φακέλων για την εισαγωγή των προσωπικών τους εγγράφων, χρήση του έντυπου εγγραφής στοιχείων μέλους, δυνατότητα υπενθυμίσεων για κάθε μέλος ξεχωριστά με τις αντίστοιχες παρατηρήσεις, Αυτοματισμός για να στέλνετε E-mails στα μέλη σας μέσο Outlook, πεδίο παρουσίασης του μέλους σε φωτογραφία, καθώς και πίνακας ανάλυσης για την οικονομική του κατάσταση προς το σωματείο σας.


 Προσαρμογή και δυνατότητα έκδοσης κάρτας υγείας αθλητή ανάλογα το άθλημα .

Δυνατότητα παραγγελίας ρουχισμού για κάθε αθλητή


Οικονομική διαχείριση ανά είδος αιτιολογίας π.χ ετήσια συνδρομή , εγγραφή μέλους , συμμετοχή σε τουρνουά κ.α . Επεξεργασία αιτιολογιών χρεώσεων . Ανάλυση χρεώσεων και εκπτώσεων .




Για κάθε κίνηση πληρωμής το λογισμικό μπορεί να σας εκδώσει μηχανογραφημένη ή χειρόγραφη απόδειξη πληρωμής με α/α απόδειξης και με ανάλυση των κινήσεων πληρωμών και των υπολοίπων εάν το μέλος χρωστάει, στο όνομα του αθλητή ή στο όνομα του πατέρα ή στο όνομα της μητέρας. Τέλος το λογισμικό μπορεί να σας εκδώσει συνολική ανάλυση κινήσεων των πληρωμών του μέλους για όλες τις αιτιολογίες.

Δυνατότητα διαχείρισης εκδομένων αποδείξεων


Μενού οικονομική διαχείριση εσόδων τμημάτων.


Πλήρη ανάλυση των οικονομικών στοιχείων των τμημάτων βάση επιλογής χρονικής περιόδου με φίλτρο βάση αιτιολογιών χρεώσεων και τμημάτων .
Ανάλυση ποιοί αθλητές έχουν υπόλοιπα πληρωμών ποιοί έχουν ξεχρεώσει κτλ .
Ανάλυση πάνω στις εκπτώσεις των αθλητών .
Ανάλυση για το πόσες αποδείξεις έχουν εκδοθεί για κάθε αθλητή .

Δυναμολόγια τμημάτων για τους προπονητές με πλήρη κατάλογο τηλεφώνων .


 Αναλυτική κατάσταση ρουχισμού για κάθε τμήμα και αθλητή και συνολικά για τον προμηθευτή .

Μενού οικονομική διαχείριση δαπανών σωματείου .


Μενού ανάλυση εσόδων - εξόδων



Στο μενού στοιχεία σωματείου - επεξεργασία ρουχισμού , εισάγουμε τα στοιχεία τις σφραγίδας του σωματείου μας έτσι ώστε να εμφανίζονται στις αποδείξεις πληρωμής του μέλους , καθώς και να κάνουμε προγραμματισμό το τι είδος ρουχισμού διαθέτει το σωματείο για τους αθλητές .



Στο μενού εργαλεία διαχειριστή, έχετε την δυνατότητα να εισάγετε νέους χρήστες που θα χειρίζονται την εφαρμογή, να παίρνετε αντίγραφα ασφαλείας των βάσεων δεδομένων, επαναφορά συστήματος ανά χρονική περίοδο καθώς και επισκευή του λογισμικού εφόσον χρειαστεί.



Στο μενού παρουσιολόγιο αθλητών μπορείτε εύκολα και γρήγορα να εισάγετε τις ημερομηνίες που ο κάθε αθλητής απουσιάζει από την προπόνηση του, με εκτύπωση των ημερομηνιών και αιτιολογιών απουσίας.





Στο μενού προγραμματισμός προπονήσεων έχετε την δυνατότητα να προγραμματίζετε για όλα τα τμήματα σας την μηνιαία προπόνηση βάση ημερολογίου καθώς και χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν την προπόνηση.





Στο μενού κατηγορίες - κινήσεις αξιολογήσεων προπονητή, δίνετε η δυνατότητα σε κάθε προπονητή ανάλογα με το άθλημα του, να εισάγει σε ποιες κατηγορίες και σε ποιες κινήσεις θα εξεταστεί ο αθλητής έτσι ώστε να εκδοθεί η τελική του επίδοση.



Στο μενού αξιολόγησης αθλητή, ο προπονητής έχει την δυνατότητα ανά χρονικές περιόδους να τσεκάρει και να ελέγχει την απόδοση των αθλητών του πάνω στις κατηγορίες και κινήσεις των αθλημάτων έτσι ώστε να παρέχει σε κάθε αθλητή μία βεβαίωση απόδοσης για να ελέγχει κατά πόσο έχει βελτιωθεί ή όχι.











Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write comments

Ενδιαφέρεστε για τα Προιόντα και τις υπηρεσίες μας;
Ενημερωθείτε άμεσα από E-mail !